Hoe kan therapie genezen uitleg

Op dit blog ‘Hoe kan therapie genezen’ vind je alles over therapie en wat therapie voor iemand kan betekenen. Het gaat over hoe en wat er werkt in therapie. De therapeute die dit uitlegt heet Blanchefleur Johnston.

Op het blog kun je bij de zoekfunctie alles! invoeren over wat je wilt weten over therapie: van trauma, depressie, angst, verlangens, pijn, afwijzing, eenzaamheid, verwaarlozing tot therapie als geschenk, verwerking, gehechtheid, verbondenheid, emotionele groei, troost, bevrijding, gouden momenten in therapie, enz.

Er worden heel veel soorten therapieën besproken zoals cognitieve therapie, gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie, relatietherapie, psychoanalytische therapie, traumabehandeling, EMDR, Acceptance Commitment Therapie, NLP en nog veel meer.

Veel verschillende therapeuten komen aan het woord waaronder Freud, Horney, Malan, Beck, Byron Katie, Shapiro, Bowlby, Johnson, Ruppert, Yalom en Miller.

Van het blog is ook een e-boek verschenen waarin je alles eens rustig kunt nalezen in de juiste volgorde. Nadeel van het blog is namelijk wel dat je het laatste blog als eerste op je scherm krijgt. Ook is er geen duidelijk overzicht van wat er allemaal in staat.

Een paar blogs die veel worden geraadpleegd: 13. Over de therapeut mogen afwijzen, 64. Over empathie en reële begrenzing, 21. Over onveilige hechting, en 59. Over vier stappen in het helingsproces. Je kunt het nummer van het blog invoeren bij de zoekfunctie om ze te vinden.

Ik hoop dat je via de zoekfunctie veel antwoorden vindt op je vragen over therapie. Ik help je ook graag verder als therapeut met gedegen, betrokken en persoonlijke therapie.

Veel succes, Karina de Groot, Psy-Image

 

Advertentie